•A.L.T. Ansigtsløftning

 

 

Efter 45 min. afslappende, blid og behagelig ansigtsmassage vil du opleve hvor effektiv A.L.T. behandlinger kan være. Du kan se resultatet i ansigtet og føle velbehag i resten af kroppen.    

 

 

Ansigtet er sjælens spejl. Hvert eneste øjeblik i vores liv skaber vi, ofte ubevidst, et ansigtsudtryk, som er et sammenspil mellem alle musklerne i vores ansigt. Som andre muskler i kroppen er nogle ansigtsmuskler stive, andre stærkt udviklede, mens andre igen bliver slappe og underudviklede. Vores ansigt afspejler ikke bare hvordan vi har det lige nu, men musklerne afspejler/husker også vores livsforløb.

 

 

Når vi kigger nøjere har alle mennesker et asymmetrisk ansigt. Alle mennesker spænder nogler muskler mere på den ene side, og andre muskler på den anden side. Jo mere spænding der er i musklerne i ansigtet, des mere asymmetrisk vil man se ud. Ved at formindske spændingsniveauet i alle ansigtsmuskler, kommer de to sider til at ligne hinanden mere. A.L.T. er yoga for ansigtet. Er ansigtet frosset i en stiv maske, giver det ingen respons i kommunikationen med andre mennesker. Måske opfattes ansigtet som uvenligt. Det er ikke de store bevægelser, men de fine små som betyder så meget. Derfor virker et kirugisk indgreb ikke ideelt. Rynkerne fjernes men ansigtet stivnes også yderligere. Smukt på et foto, men uden liv.

 

 

Derimod gør A.L.T. ansigtsløftningsteknik huden mere elastisk, musklerne mere spændstige, og ansigtsudtrykket mere imødekommende. A.L.T. giver en sundere hud.

 

 

Huden er opbygget af 3 lag. Det yderste lag er opbygget af hudceller. Cellerne længst inde i dette lag er levende. Disse celler deler sig hurtigt, og de nyskabte celler bevæger sig op for til sidst at at blive vasket af eller skalle af. Både det midterste og det nederste af hudens 3 lag består af bindevæv. De er opbyggede af forskellige typer levende celler, collagen og elastiske fibre og en geléagtig substans. I det midterste lag er der mange små blodkar som fører næring til hudcellerne i det yderste lag. Spændingen i det midterste lag kan klemme disse små blodkar og forhindre næring i at nå op til de levende hudceller i det yderste lag. Cellerne bliver udtørrede. Huden kommer til at se mat og livløs ud.

 

 

A.L.T. behandling består af 6 behandlinger med 1 uge- til 3 ugers interval. Alle 97 muskler i ansigt, hovedbund, nakke og hals bearbejdes.

Hud specifik plejeafslutning

Plejeanbefaling til hjemmebrug

 

 

 
 
Tid: 60 min. pr. gang. Pris pr. gang kr. 560,00
 
Salon M/K - Hovedvejden 113, Osted - 4320 Lejre - Tlf.: 46 49 80 48
Webdesign by Cubit Medialine ApS